Lidhje

Kosovë: Diaspora dhe roli i saj për vendin


Zyrtarë në vend thonë se është koha që diaspora të ndihmojë me investime në Kosovë

Në Kosovë, autoritetet thonë se investimet e diasporës janë shumë të rëndësishme për zhvillimin ekonomik të vendit. Këto komente u bënë gjatë prezantimit të veprimtarive të ndryshme që pritet të mbahen në Kosovë për pritjen e emigrantëve. Zyrtarë në vend thonë se është koha që diaspora të ndihmojë tash me investime në Kosovë, në mënyrë që ndihma e tyre të mos jetë e përqendruar vetëm në dërgesa, të cilat arrijnë shumën e milionave euro.

XS
SM
MD
LG