Lidhje

Media Arkivi

Diskriminimi i pakicave rome në Shqipëri


Gjendja e bashkësive rome në Shqipëri nuk ka asnjë përmirësim nga viti i kaluar, megjithë ligjet e mira perëndimore, të cilat nuk zbatohen. Avokati i Popullit Igli Totozani thotë se pakica rome diskriminohet në Shqipëri, vuan njëlloj nga varfëria dhe papunësia.

XS
SM
MD
LG