Lidhje

Dita Botërore e Mjedisit në Shkodër

  • Pëllumb Sulo

Të rinj dhe organizata joqeveritare të mjedisit zhvilluan një marshim sensibilizues nëpër rrugët kryesore të qytetit

Në Ditën Botërore të Mjedisit, të rinj të qytetit të Shkodrës dhe organizatat joqeveritare të mjedisit zhvilluan një marshim sensibilizues nëpër rrugët kryesore të qytetit, në përpjekje për të ndërgjegjësuar komunitetin dhe administratën vendore për më shumë vemendje ndaj mjedisit. Problemet mjedisore në rajonin e Shkodrës lidhen kryesisht me vendin e hedhjes së mbeturinave, derdhjen e ujrave të zeza në bregun e Lumit Buna si dhe ndotjen e Liqenit të Shkodrës.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG