Lidhje

Famulltari Dom Pjetër Popaj dhe shenjtërimi i Nënë Terezës


Famulltari i Kishës Zoja e Shkodrës në Nju Jork, Dom Pjetër Popaj, përgatitet të shkojë në Vatikan në krye të një delegacioni shqiptarësh për të marrë pjesë në shënjtërimin e Nënë Terezës dhe në ceremoni të tjera.

XS
SM
MD
LG