Lidhje

Famulltari Dom Pjetër Popaj flet për shenjtërimin e Nënë Terezës

  • lir Ikonomi

Famulltari i Kishës Zoja e Shkodrës në Nju Jork, Dom Pjetër Popaj, përgatitet të shkojë në Vatikan në krye të një delegacioni shqiptarësh për të marrë pjesë në shënjtërimin e Nënë Terezës dhe në ceremoni të tjera. Kolegu ynë Ilir Ikonomi ishte në Hartsdale ku ndodhet kisha, dhe bisedoi me Dom Pjetër Popajn.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG