Lidhje

Papunësia në Durrës


Drejtuesit vendorë përpiqen të zbutin këtë problem me panaire pune dhe takime me punëdhënësit

Në qytetin bregdetar të Durrësit papunësia është një nga çështjet kryesore. Drejtuesit vendorë përpiqen që të zbutin këtë problem me panaire pune dhe takime me punëdhënësit. Tregu i punës ka ndryshuar shumë, thonë studiuesit, dhe tani kërkohen punonjës të kualifikuar.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG