Lidhje

Durrësi dhe Ulqini, marrëveshje për turizmin


Durrësi dhe Ulqini, marrëveshje për turizmin

Durrësi dhe Ulqini nënshkruan për herë të parë këtë vit një marrëveshje të detajuar bashkëpunimi në fushën e turizmit. Të dy qytetet bregdetare po vendosin edhe një anije turistike midis tyre, në mënyrë që pushuesit të vizitojnë pikat më të rendësishme historike. Kryetari i komunës së Ulqiinit, Gëzim Hajdinaga, thotë se ndërtimi i rrugës Durrës - Kukës e ka mbështetur mjaft edhe turizmin e Ulqinit.

XS
SM
MD
LG