Lidhje

Maqedoni: Festohet Fitër Bajrami


Fitër Bajrami po kremtohet edhe në Maqedoni, ku kryetari i Bashkësisë Islame Sulejman Rexhepi ka theksuar tolerancën, bashkëjetesën dhe respektin e ndërsjellë si parime themelore dhe vlera të Islamit. Edhe drejtuesit shtetërorë dhe politik ua kanë uruar besimtarëve festën e Bajramit. Dita e nesërme në Maqedoni është festë shtetërore dhe nuk punohet as nga besimtarët e të gjitha feve të tjera.
XS
SM
MD
LG