Lidhje

Media Arkivi

Skepticizëm ndaj të dhënave të INSTAT për ekonominë


Analistët pohojnë se rritjet e vogla stinore kompromentohen nga rënia e konsumit. Sipas tyre, ulja e konsumit nuk vjen më prej uljes së parave nga emigrantët, dhe kjo duhet studiuar me kujdes

XS
SM
MD
LG