Lidhje

Media Arkivi

Eksportimi i bimëve mjekësore


Grumbullimi, përpunimi dhe eksportimi esencave dhe bimëve mjekësore janë pasioni dhjetëra vjeçar i biznesmenit shqiptar Xhevit Hysenaj që drejton kompaninë ALBKALUSTYAN.

XS
SM
MD
LG