Lidhje

Elbasan: Program në radio i dy vajzave të verbëra


Elbasan: Program në radio i dy vajzave të verbëra

Dy vajza të verbëra në qytetin e Elbasanit po përgatisin një emision radifonik për t`u shërbyer personave me aftësi të kufizuar. Të nxitura nga familjet e tyre dhe një radio lokale në qytet, Bukurie Maloku dhe Edlira Çela thonë se po punojnë me pasion duke sfiduar vështirësitë.

XS
SM
MD
LG