Lidhje

Greqi, rezultatet e zgjedhjeve mund të ndikojnë te emigrantët shqiptarë


Zgjedhjet parlamentare në Greqi përfunduan , por situata politike është bërë më e pasigurt për shkak të rezultateve të partive kryesore që kanë qeverisur Greqinë viteve të fundit. Partia Demokracia e Re dhe Lëvizja Socialiste e Pasokut janë ndëshkuar nga zgjedhësit për politikat shtrënguese të ndërmarra për kufizimin e krizës. Krijimi i një qeverie të re shihet nga analistët si një proces i vështirë. Klima e paqëndrushme politike do të bëjë që emigrantët shqiptarë të kthehen në një numër gjithnjë e më të madh në Shqipëri.

XS
SM
MD
LG