Lidhje

Ende pa marrëveshje për barrikadat në veri


Ende pa marrëveshje për barrikadat në veri
Ende pa marrëveshje për barrikadat në veri

Në Kosovë, përfaqësuesit politikë të serbëve në veri, thanë se janë të gatshëm të bëjnë largimin e pjesshëm të barrikadave në rrugët e zonës për të lejuar lëvizjen e trupave të NATO-s, por jo edhe të forcave të EULEX-it dhe të Kosovës. Ky qëndrim, që ende nuk është komentuar nga zyrtarët e KFOR-it pasoi refuzimin disaditësh të serbëve për të përmbushur kërkesat e KFOR-it për zhbllokim të tërësishëm të rrugëve në veriun e Kosovës.

XS
SM
MD
LG