Lidhje

EULEX-i, bastisje në zyrat e Postës dhe Telekomit si dhe disa kompani private


EULEX-i, bastisje në zyrat e Postës dhe Telekomit si dhe disa kompani private

Në Kosovë, policia e Misionit të Bashkimit Evropian për sundimin e ligjit ka zhvilluar sot një operacion bastisjesh në zyrat e Postës dhe Telekomit të Kosovës si dhe disa kompani private nën dyshimet për korrupsion. Sipas zyrtarëve të këtij misioni bastisjet janë pjesë e përpjekjeve për ndriçimin e një kontrate të dyshimtë ndërmjet postës dhe telekomit dhe një kompanie private për telefoninë celulare në vend.

XS
SM
MD
LG