Lidhje

EULEX-i kryen bastisje në disa qytete të Kosovës


EULEX-i kryen bastisje në disa qytete të Kosovës
EULEX-i kryen bastisje në disa qytete të Kosovës

Në Kosovë, zyrtarë të misioni të Bashkimit Evropian për policinë dhe drejtësinë, thanë se kanë kryer një numër bastisjesh në disa qytete të Kosovës, në lidhje me një hetim, për siç thuhet një tender të dyshimtë, në të cilin është përfshirë Ministria e Transportit dhe Post Telekomunikacionit. Hetimet rreth kësaj ministrie që kanë filluar që në prill të vitit të kaluar, janë përcjellë edhe me debate politike.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG