Lidhje

EULEX vazhdon hetimet ndaj zyrtarëve të dyshuar për korrupsion


EULEX vazhdon hetimet ndaj zyrtarëve të dyshuar për korrupsion

Në Kosovë, zyrtarët e Misionit të Bashkimit Evropian për sundimin e ligjit pohojnë se janë duke vazhduar hetimet ndaj zyrtarëve të dyshuar për përfshirjen në korrupsion, por nuk pranojnë të komentojnë per hapat që mund të merren nga gjykatësit dhe prokurorët e këtij misioni. Autoritetet vendase ndërkaq thonë se do të udheheqin luftën kundër korrupsionit, me mbështetjen dhe mbikëqyrjen e EULEX-it. Ata mohojnë të kenë njoftime për arrestime të mundshme.

XS
SM
MD
LG