Lidhje

Bashkimi Evropian hap zyrë të veçantë në veriun e Kosovës


Bashkimi Evropian hap zyrë të veçantë në veriun e Kosovës

Bashkimi Evropian hapi sot një zyrë të veçantë në veriun e Kosovës, në funksion të, siç thuhet, shtendosjes së marrëdhënieve ndërmjet komuniteteve në atë pjesë të Kosovës dhe nxitjes së zhvillimit ekonomik e të sundimit të ligjit. Por, zyrtarë të Bashkimit Evropian hodhën poshtë çdo lidhje të kësaj zyre me planet e qeverisë në Prishtinë dhe të zyrës civile ndërkombëtare për integrimin e veriut të banuar me shumicë serbe. Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë, Besim Abazi.

XS
SM
MD
LG