Lidhje

Familja mbretërore dhe ndikimi i saj në Britani


Familja mbretërore dhe ndikimi i saj në Britani
Familja mbretërore dhe ndikimi i saj në Britani

Kanë mbetur më pak se 24 orë nga dasma e Princit William dhe Catherine Middleton. Dhe ndërsa njerëzit në gjithë botën përgatiten të ngrenë dolli për të ardhmen e tyre, disa të tjerë nuk harrojnë një ditë tjetër të lumtur gati 30 vjet më parë kur u martuan prindërit e Uilliamsit. Për të diskutuar më gjerë për familjen mbretërore, popullaritetin e disa prej pjesëtarëve të saj dhe ndikimin që kanë në Britani, ftuam për një bisedë nga Birmingami, zotin Gëzim Alpion, profesor i sociologjisë në Universitetin e Birmingamit.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG