Lidhje

Përmes fotove, fëmijët e ngujuar pasqyrojnë jetën e tyre


Në qytetin e Shkodrës fotoekspozita e titulluar “Pse frikë nga jeta” është një nismë e Komisionit “Drejtësi e Paqe”

Në qytetin e Shkodrës është hapur një fotoekspozitë e veçante me 30 foto të realizuara nga fëmijët që gjenden në kushte ngujimi për shkak të frikës nga gjakmarrja. E titulluar “Pse frikë nga jeta” fotoekspozita është një nismë e Komisionit “Drejtësi e Paqe” të të tërhiqet vemendja e opinionit qytetar dhe strukturave shtetërore për të forcuar luftën kundër këtij fenomeni.

XS
SM
MD
LG