Lidhje

Fermat blegtorale të nënshkodrës


Nënshkodra është një nga zonat e njohura në Shqipëri për prodhimet bujqësore e blegtorale. Megjithë dëmtimet e mëdha, të viteve të fundit, të shkaktuara nga përmbytjet e përsëritura dhe masive, në këtë zonë janë ngritur një numër i madh fermash blegtorale.

XS
SM
MD
LG