Lidhje

Fermerët e Nënshkodrës në përpjekje për t'u bashkuar


Fermerët e Nënshkodrës në përpjekje për t'u bashkuar

Zona e Nënshkodrës është një nga më të njohurat në Shqipëri për prodhimet e saj bujqësore dhe blegtorale. Por, prej shumë vitesh, fermerët e kësaj zone vazhdojnë të përballen me pasojat e përmbytjeve masive, gjë që u ka shkaktuar dëme të mëdha ekonomive të tyre bujqësore. Kjo ka shtyre 74 fermerë të Nënshkodrës që të bashkohen, duke krijuar Federatën e Fermerëve të Nënshkodrës, e cila synon shtimin e prodhimit dhe përballjen me tregun.

XS
SM
MD
LG