Lidhje

Fermerët e Nënshkodrës nëntë muaj pas përmbytjeve

  • Pëllumb Sulo

Fermerët e Nënshkodrës nëntë muaj pas përmbytjeve

Nëntë muaj më parë, e gjithe zona fushore e Nënshkodrës u përfshi nga përmbytje masive të shkaktuara nga rreshjet e shumta dhe shkarkimet e hidrocentraleve te kaskades se lumit Drin. Pas kaq muajsh, banorët e zonës nuk kanë mundur t'i shmangin plotësisht pasojat. Megjithë përpjekjet dhe punën e tyre, këtë vit ata dolën me vonesë në treg , pa arritur treguesit ekonomik të viteve të mëparshme.

XS
SM
MD
LG