Lidhje

Festivali i Filmit Ballkanik


Në Shqipëri po mblidhen këtë javë kineastët e Ballkanit për të shfaqur krijimet e tyre më të reja artistike dhe dokumentare. Festivali i filmit ballkanik i bashkon ata çdo vit në qytetin e Pogradecit. Organizatorët thonë se ky takim është një rast i mirë që kulturat e Ballkanit të afrohen dhe të njihen më mirë me njëra-tjetrën.

XS
SM
MD
LG