Lidhje

Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Shqipëri ndan 9 çmime


Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Shqipëri ndan 9 çmime
Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Shqipëri ndau 9 çmime "Gladiatori i Artë" për 28 premiera filmash artistikë nga Europa dhe Ballkani. Në festival mori pjesë si i ftuar nderi edhe regjisori i njohur amerikan, Francis Ford Coppola. Aktorja e njohur italiane, Klaudia Kardinale, ishte e ftuar në Festivalin ku mori çmim një film i saj.
XS
SM
MD
LG