Lidhje

Festohet Dita e Verës në Shqipëri


Tirana dhe qytete të tjera të mëdha të Shqipërisë u përfshinë sot nga festime masive për Ditën e Verës – një festë e lashtë tradicionale.

Dhjetëra mijëra banorë nga Shqipria, Kosova e krahina të tjera u bashkuan për të festuar në kryeqytetin shqiptar.

Fëmijët e shkollave zhvilluan koncerte, ndërsa prodhuesit organizuan ekspozita me prodhime tradicionale vendase.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG