Lidhje

Durrës: Përfundon edicioni V i Festivalit të Filmit


Organizatorët dhe juria e Festivalit mendojnë se ky takim midis profesionistësh ka krijuar tashmë një traditë në Shqipëri

Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Durrës mbylli edicionin e pestë me një seri filmash nga Evropa, Ballkani dhe Shqipëria. Organizatorët dhe juria e Festivalit mendojnë se ky takim midis profesionistësh ka krijuar tashmë një traditë në Shqipëri. Krahas garës profesionale të filmit dhe interesimit të publikut, ashtu si në fusha të tjera, edhe këtu u shfaqën vështirësi të natyrës ekonomike.

XS
SM
MD
LG