Lidhje

Shqipëri: Përmbytjet dhe mjedisi


Ekspertë të pavarur dhe veprimtarë të shoqërisë civile në Tiranë pohojnë se përmbytjet e fundit në zonat jugore mund të shmangeshin, nëse nuk do të ishin dëmtuar pyjet dhe lumenjtë. Nisma “Mbill Pemën Tënde” po organizon vullnetarë në qytete të ndryshme për të vazhduar mbjelljen e fidanëve të reja. Përfaqësues të saj pohuan se shumë banorë të fshatit nuk kujdesen më për tokën dhe nuk mbjellin pemë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG