Lidhje

Fluturimet nga ajri nxisin turizmin në jug të Shqipërisë

  • Raimond Kola

Fluturimet nga ajri nxisin turizmin në jug të Shqipërisë

Sporti i fluturimeve nga ajri është pak i përhapur në Shqipëri për shkak të terrenit të vështirë dhe mungesës së traditës. Së fundi në Jug të Shqipërisë një grup prej 30 pilotësh vendas dhe të huaj kanë nisur një aktivitet që synon të nxisë edhe turizmin. Pilotët e rinj thonë se aktiviteti do të bëjë që autoritetet të ndërgjegjësohen që në qytet turistike të krijojnë kushte për këto fluturime.

XS
SM
MD
LG