Lidhje

Fotografi Roland Tasho çel ekspozitë me foto të shqiptarëve në SHBA


Fotografi Roland Tasho çel ekspozitë me foto të shqiptarëve në SHBA

Fotografi i njohur Roland Tasho çeli në Tiranë një ekspozitë me foto të shqiptarëve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ekspozita njëjavore dhe albumi me titullin "Unë flas Shqip" janë pjesë e një projekti shumëvjeçar të artistit për të gjurmuar fatin dhe karrierën e shqiptarëve të famshëm kudo nëpër botë.

XS
SM
MD
LG