Lidhje

Fratini në Shqipëri: Vendimi mbi vizat brenda majit


Fratini në Shqipëri: Vendimi mbi vizat brenda majit

Ministri i jashtëm italian, Franko Fratini deklaroi sot se brenda majit Shqiperia pritet të marrë një përgjigje nga Bashkimi Europian për liberalizimin e vizave, ndërsa brenda vitit mbaron procedurat për statusin e vendit kandidat. Zoti Fratini i bëri këto komente gjatë një vizite në Tiranë, ku theksoi se përparimet e Shqipërise në rrugën drejt BE-së janë të prekshme, konkrete dhe të verifikueshme nga çdo zyrë profesionale e Komisionit Europian.

'

XS
SM
MD
LG