Lidhje

Shqipëria, Kosova pjesërisht të lira


Sipas raportit të organizatës Freedom House për gjendjen e lirisë në botë, Shqipëria dhe Kosova kanë të njëjtin vlerësim si edhe një vit më parë

XS
SM
MD
LG