Lidhje

Furnizimi me ujë të pijshëm gjatë verës në Tiranë


Furnizimi me ujë të pijshëm gjatë verës në Tiranë

Vera e nxehtë solli përsëri në qendër të vëmendjes në Tiranë furnizimin me ujë të pijshëm. Shoqëria e Ujësjelles - Kanalizimeve po investon në depo dhe linja te reja, por kerkon bashkëpunimin e qytetarëve qe t'i jepet fund shperdorimit të ujit. Mijëra lidhje të paligjshme po ndërpriten, dhe kjo pritet të shtojë furnzimin e rregullt në kryeqytet.

XS
SM
MD
LG