Lidhje

Fushata për zgjedhjet vendore në Gjirokastër


Fushata për zgjedhjet vendore në Gjirokastër
Fushata për zgjedhjet vendore në Gjirokastër

Në Gjirokastër kandidojnë për postin e kryetarit të bashkisë Flamur Bime për Koalicionin Aleanca për të Ardhmen dhe Genci Sinoimeri për Koalicionin Aleanca për Qytetarin. Turizmi kulturor dhe mbrojtja e Qendrës Historike të Qytetit, Pasuri botërore e Unescos, janë në qendër të fushatës së kandidatëve.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG