Lidhje

Fushata zgjedhore në Fier


Krahas Partisë Socialiste dhe Partisë Demokratike në pozita të forta në këtë qark shihet edhe LSI dhe PBDI

Në Qarkun e Fierit po zhvillohet një garë e fortë mes subjekteve politike për zgjedhjet e 23 Qershorit. Krahas Partisë Socialiste dhe Partisë Demokratike në pozita të forta në këtë qark shihet edhe Lëvizja Socialiste për Integrim dhe Partia Bashkimi për Drejtësi dhe Integrim. Në Qarkun e Fierit gara për 16 mandate të deputetëve bëhet me e forte pasi konkuron si i pavarur edhe ish-deputeti, Dritan Prifti.

XS
SM
MD
LG