Lidhje

Fushata zgjedhore në qytetin e Delvinës


Fushata zgjedhore në qytetin e Delvinës
Fushata zgjedhore në qytetin e Delvinës

Në qytetet e vogla në jug të Shqipërisë gara për zgjedhjet vendore po përqëndrohet në takime të kantidatëve me grupe të vogla të banorëve. Temat e varfërisë dhe punësimit zënë vëndin kryesor të fushatës së kantidatëve.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG