Lidhje

Fushata zgjedhore në Kukës


Fushata zgjedhore në Kukës
Fushata zgjedhore në Kukës

Kukësi është një nga qytetet më të largëta të zonës verilindore të Shqiperise, ku fushata elektorale për zgjedhjet vendore të 8 Majit po zhvillohet e qetë. Në këtë fushatë, banorët e Kukësit po kërkojnë nga dy kandidatët për kryetar të bashkisë së tyre që, në platformat elektorale, të përfshijnë përmirësimin e infrastrukturës urbane, nxitjen e nivelit të punësimit si dhe shfrytezimin më të mirë të përparësive që i jep kesaj zone ndërtimi i autostradës Durrës-Kukës-Prishtinë.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG