Lidhje

Fushë-Arrezi, qyteti me nivelin më të lartë të papunësisë


Fushë-Arrezi, qyteti me nivelin më të lartë të papunësisë
Fushë-Arrezi, qyteti me nivelin më të lartë të papunësisë

Fushë-Arrezi është qyteti me nivelin më të lartë të papunësisë në të gjithë zonen e larget Verilindore te Shqiperise. Papunesia atje ka prekur kryesisht grate dhe vajzat e ketij qyteti, nderkohe qe pjesa me e madhe e familjeve jetojne vetem me ndihmen e permuajshme ekonomike qe u jep shteti. Pikërisht për të mbështetur banorët e qytezës, sot ne Fushe Arres u hap një fabrikë e vogël për prodhimin e këpucëve, filial i fabrikës se njohur Bertoni.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG