Lidhje

Intervistë me prof. Gëzim Alpion, studiues i Nënë Terezës

  • Armand Mero

Në Vatikan kanë shkuar për të ndjekur ceremoninë e shenjtërimit të Nënë Terezës mijëra njerëz nga e gjithë bota: klerikë, misionare të bamirësisë, bashkëkombës të saj, indianë të Kalkutës, ku ajo jetoi dhe u shërbeu gjatë gjithë jetës të varfërve, të vuajturve, të pastrehëve; politikanë, udhëheqës botërorë, studjues të veprës dhe filozofisë së Nënë Terezës. Në mesin e të ftuarve është edhe Profesor Gëzim Alpion, studjues dhe autor i librit "Nënë Tereza: E shenjtë, apo e famshme?".

XS
SM
MD
LG