Lidhje

Media Arkivi

Intervistë me Prof. Gëzim Alpion


Kolegia Laura Konda bisedoi për figurën e Nënë Terezës, me studjuesin Gëzim Alpion, profesor në Universitetin e Birmingamit, në Britani dhe autor i disa librave, mes tyre edhe librit "Nënë Teresa: E Shenjtë apo e Famshme"?

XS
SM
MD
LG