Lidhje

Gjakmarrja dhe sfidat e shtetit ligjor


Në Shkodër u mbajt takimi "Gjakmarrja dhe sfidat e shtetit ligjor". Takimi u mbajt me nismën e Prokurorit të Përgjithshëm dhe synon frenimin e gjakmarrjes që duket se është përhapur edhe në zona të tjera të vendit.
XS
SM
MD
LG