Lidhje

Media Arkivi

Studim mbi pakicën rome në Shqipëri


Në Tiranë, organizata “Save the Children” ka përgatitur një raport të ri mbi gjendjen e vështirë të jetesës së pakicave rome dhe egjiptiane. Studimi bazohet mbi anketimin e qindra romëve, të cilët folën hapur se si përballen çdo ditë me varfërinë, diskriminimin dhe përjashtimin social ekonomik.

XS
SM
MD
LG