Lidhje

Media Arkivi

Gjendje e rëndë e fëmijëve në Shqipëri


Në Tiranë, organizatat që kujdesen për të drejtat e fëmijëve publikuan të dhëna të reja shqetësuese për vështirësitë e jetesës së tyre. Qendra për të Drejtat e Fëmijëve bëri të ditur disa mijëra denoncime për dhunë nga vetë fëmijët në shkollë dhe në shtëpi.

XS
SM
MD
LG