Lidhje

Ekspozitë kundër radikalizmit nga të rinjtë e Gjilanit


Në Kosovë, në njërin nga qytetet më të prekura nga dukuria e ekstremizmit të dhunshëm, atë të Gjilanit, të mërkurën u organizua një ekspozitë me punimet e të rinjve të këtij qyteti si formë e shprehjes së angazhimit kundër radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm. Organizatorët thanë se nismat e tilla synojnë të shtrijnë luftën kundër kësaj dukurie atje ku edhe fillon gjithçka - në komunitet.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG