Lidhje

Gjirokastër, ekspozitë me shpikjet e Leonardo da Vinçit


Gjirokastër, ekspozitë me shpikjet e Leonardo da Vinçit

Në kalanë e Gjirokastrës është hapur një ekspozitë me shpikjet e Leonardo da Vinçit. Drejtuesit e muzeumeve thonë se ngjarje të tilla pasurojnë stinën turistike. Shqipëria po bën përpjekje për të zhvilluar turizmin kulturor në një kohë që vendi përballet me sfidat e infrastrukturës rrugore dhe shërbimeve të pakta turistike.

XS
SM
MD
LG