Lidhje

Gjirokatër, mbështetje për Qendrën Historike


Këshilli Bashkiak i Gjirokastrës i kërkoi sot qeverisë që të shpallë zonë të lirë ekonomike Qendrën Historike dhe të mbështesë ndërtimin e një aeroporti vendor në këtë qytet.

Këshilltarët e majtë dhe të djathtë u shprehen bashkarisht se të dy projektet ndihmonin zhvillimin e turizmit ne qytetin që mbrohet nga Organizata Boterore e Monumenteve, UNESCO.
XS
SM
MD
LG