Lidhje

Gjirokastër, Ringjallet tradita e koleksionistëve


Një ekspozitë me foto të dhjetëra viteve më parë është hapur në kinoteatrin e qytetit dhe është mirëpritur nga qytetarët

Në Gjirokastër po rikthehet tradita e koleksionistëve të dokumenteve të vjetra. Një ekspozitë me foto të dhjetëra viteve më parë është hapur në kinoteatrin e qytetit dhe është mirëpritur nga qytetarët. Ekspozita paraqet jo vetëm pasuritë e banesave historike por edhe kostumet tradicionale dhe jetën qytetare.

XS
SM
MD
LG