Lidhje

Media Arkivi

Përdorimi zyrtar i gjuhës shqipe në Malin e Zi


Pas kërkesave të vazhdueshme të faktorit politik shqiptar dhe pas ndërhyrjes së faktorit ndërkombëtar në Parlamentin e Malit të Zi, atje ka filluar përdorimi zyrtar i gjuhës shqipe.

XS
SM
MD
LG