Lidhje

Media Arkivi

Gjykatat dhe dhuna ndaj grave


Në Shqipëri, urdhërat e gjykatave për mbrojtjen e grave nga dhuna në familje shpesh mbeten në mes të rrugës. Ato zbatohen për disa javë nga policia, por shumë nga rastet mbeten pa zgjidhje nga gjykatat dhe dhuna përsëritet.

XS
SM
MD
LG