Lidhje

Grevë e ish të dënuarve politikë


Një grup ish të dënuarish politikë të regjimit komunist nisën sot një grevë urie, duke kërkuar dënimin e figurës së diktatorit Enver Hoxha dhe dëmshpërblimet e burgimit të tyre të padrejtë.

Ata thanë se greva është pa afat, dhe në nisje të saj u përplasën me forcat e rendit. Ndërkaq, zëvendës-ministrja e mirëqenies sociale, tha se po përpiqet të përshpejtojë dëmshpërblimet, në krye të të cilave janë gratë dhe ish të burogsurit e moshuar.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG