Lidhje

Gruevski dorëzon propozimin për kabinetin e ri qeveritar

  • Isak Ramadani

Gruevski dorëzon propozimin për kabinetin e ri qeveritar

I ngarkuari për formimin e qeverisë së Maqedonisë, Nikolla Gruevski, i dorëzoi mbrëmë Parlamentit listën me emrat e kandidatëve për anëtarë të kabinetit. Dy partitë e koalicionit qeverisës VMRO dhe BDI kanë shumicën e mjaftueshme në parlament për miratimin e qeverisë së re. Partia shqiptare (BDI) do të ketë dy zëvendës-kryeministra dhe pesë ministra në qeverinë e re.

XS
SM
MD
LG